Rekentools op uw website

De meer dan 170 rekentools die u kunt vinden op BerekenHet.nl kunnen ook een onderdeel worden van uw website.
Wij doen het onderhoud. Nieuwe kengetallen, rekenrentes, te gebruiken tabellen, (half)jaarlijkse fiscale updates of complete wetswijzigingen. Wij zorgen dat de rekentools altijd up-to-date zijn, zonder dat u daar naar hoeft om te kijken.

Meer dan 170 verschillende financiële, fiscale en aanverwante rekentools
Onderhouden door ons, altijd up-to-date

De vormgeving van de rekentools wordt passend gemaakt voor uw website. Voor integratie gebruiken we een zogenaamd dynamisch iframe dat zorgt voor naadloos invoegen van de rekentool in een webpagina. Heeft de rekentool meer ruimte nodig, dan wordt de iframe automatisch groter. Alles zonder scrollbars en dus ook goed printbaar.

Onze rekentools zijn geheel responsive en werken in alle modernere browsers (Internet Explorer vanaf versie 8). Ze zijn daardoor ook goed bruikbaar in uw responsive website op een tablet of mobiele telefoon. Flash en Java worden niet gebruikt en kunnen dus niet voor problemen zorgen.

Aan uw site aangepaste vormgeving (kleuren, lettertypes, etc.)
Dynamisch iframe voor naadloze integratie zonder scrollbars
Responsive, dus ook geschikt voor tablet en mobiele telefoon
Goede browserondersteuning; geen Flash of Java

Ook de teksten van de rekentools kunnen worden aangepast. Standaard kunnen de bezoekers worden aangesproken in de u- of je-vorm, maar de teksten kunnen ook geheel naar uw wensen aangepast worden.
Onder de resultaten van de berekening kan een zogenaamd ‘Meer Informatie’ blok komen te staan met daarin uw eigen tekst en bijvoorbeeld een knop of link naar uw contactformulier of een andere pagina voor meer informatie. Zo kunt u de bezoeker op uw website langer vasthouden of verleiden tot een actie.

Teksten op maat
‘Meer informatie’ blok voor binding en Call-to-action

Bekijk en probeer zelf een aantal voorbeelden van rekentools zoals ze in gebruik zijn bij onze klanten.

Als grote klant met bijzondere wensen kunt u onze berekeningen ook gebruiken via een webservice API. U laat dan de berekening bij ons uitvoeren en verzorgt zelf hoe u aan de invoergegevens komt en wat u met de resultaten doet.
Zo kunnen berekeningen gebruikt worden in een offerte straat, een gesloten klantendeel, als onderdeel van een berekening in stappen of vormgegeven worden in een complexe vormgeving.

Ook beschikbaar via een webservice API
Voor geheel vrije integratie zonder onze gebruikersinterface